google-site-verification=HGzxlPafVbXTNP2nrW03mHiiQty5EqytVDgTgnQiB28 فول مدمّس بالطحينة والخضار

القائمة الرئيسية

الصفحات

فول مدمّس بالطحينة والخضار
Beans tahini and vegetables

فول مدمّس بالطحينة والخضار


المكونات ingredients
  • كوبان من الفول المسلوق(المدمس).
  • بصلة كبيرة مفرومة.
  • ملعقة صغيرة من الثوم المهروس.
  • قرن فلفل أخضر حار مفروم ناعماً.
  • حبة طماطم مفرومة ناعماً.
  • نصف كوب بقدونس مفروم.
  • ثلاث ملاعق كبيرة من الطحينة.
  • ملح حسب الرغبة.
  • ربع كوب من زيت الزيتون.
  • بيضتان.
فول مدمّس بالطحينة والخضار


• 2 cups boiled beans.
• Large chopped onion.
• 1 teaspoon of mashed garlic.
• hot green pepper finely chopped.
• Finely chopped tomato.
• 1/2 cup chopped parsley.
• Three tablespoons of tahini.
• Salt, to taste.
• A quarter cup of olive oil.
• Two eggs.


فول مدمّس بالطحينة والخضار


طريقة التحضير how to prepare?
  • نضع القليل من زيت الزيتون مع البصل المفروم في مقلاة واسعة على النار، ونقلّب البصل حتى يذبل، ثم نضيف الفلفل الأخضر ونقلبه لبضع دقائق.
  • نضيف الطماطم والفول المدمس، ونقلبه على النار حتى يسخن، ونبدأ بهرس المكوّنات باستخدام أداة هرس البطاطا، ثم نضيف الطحينة والثوم ونقلب المكونات جيداً.
  • نضيف البقدونس والمزيد من زيت الزيتون ونقلب المكونات، ثم نفقس البيض على وجه الفول ونغطّيه ونتركه بضعة دقائق على نار هادئة حتى ينضج البيض.
  • نرفع الفول عن النار ونقدّمه مع الخبز والخضار الطازجة.
Put a little olive oil with chopped onions in a large pan on the fire, stir onions until tender, add the green pepper and stir for a few minutes.

• Add tomatoes and boiled beans, and stir to heat until heated, and start mashing the ingredients using a potato mashing tool, then add tahini and garlic and stir well.

• Add parsley and more olive oil and turn the ingredients, then hatch eggs on the face of the beans, cover and leave a few minutes on low heat until the eggs are cooked.
• Remove the beans from the fire and serve with fresh bread and vegetables.

فول مدمّس بالطحينة والخضار


Comments

التنقل السريع