شوربة الخضار باللحم
طريقة عمل شوربة الخضار باللحم
How to prepare vegetable soup with meat?
- يمكنك إضافة اللحم إلى شوربة الخضار؛ فاللحم يزيد من دسامتها، وإليكِ طريقة تحضيرها:
- You can add meat to the vegetable soup, Meat increases its fatness, and here's how to prepare it.
المكوّنات: ingredients
- أربع قطعٍ من شرائح ستيك (خالية من الدّهون، ومقطّعة لمكعّبات بحجم 2.5 سم). Four slices of steak (fat-free, cut into 2.5 cm cubes).
- نصف كوب فاصولياء خضراء. Half a cup of green beans
- نصف كوب قلب كرنب مخرط. Half a cup of cabbage cone heart
- بصلة مقشّرة ومقطّعة مكعّبات. Peeled onion and chopped cubes
- كوبان من مرق اللحم. Two cups of meat broth.
- ليمونة معصورة. Squeezed lemon
- ملعقة صغيرة أو كبيرة من الزبدة. A teaspoon or large spoon of butter
- ملح وفلفل. salt and pepper
- بقدونس. parsley
طريقة التّحضير: how to prepare ?
- سخّني مرقة اللحم في وعاء طبخٍ مناسب وأضيفي إليها البصل واللحم.
- Heat the meat stock in a proper cooking pot and add onion and meat.
- قلّبيهم جيّداً حتّى يتشرّب اللحم المرقة ويميل لونه إلى البنّي.
- Stir well until the broth is soaked and tends to be brown.
- أضيفي كلاً من التوابل وعصير الليمون والمرق.
- Add spices, lemon juice and gravy.
- اتركيهم على نارٍ هادئة حتّى الغليان، وحتّى يلين اللحم لمدّة تتراوح بين 20 إلى 25 دقيقة.
- Bring to a boil and simmer for 20 to 25 minutes.
- أضيفي كلّاً من الكرنب والفاصولياء.
- Add both cabbage and beans.
- أعيدي التتبيل واتركي القدر على النّار حتّى ينضج اللحم وجميع الخضار.
- Re-season and leave the pot on fire until meat and all vegetables are cooked.
- زينّي الشوربة بالبقدونس، وقدّميها ساخنة.
- Garnish with parsley and serve hot
Comments
Post a Comment