google-site-verification=HGzxlPafVbXTNP2nrW03mHiiQty5EqytVDgTgnQiB28 سلطة المكرونة بالخضار

القائمة الرئيسية

الصفحات

 سلطة المكرونة بالخضار

Pasta salad with vegetables

سلطة المكرونة بالخضار


المكوّناتingredients
  • فصا ثوم مهروسان.
  • ربع كوب من النعناع الأخضر.
  • كوب مايونيز.
  • مغلّف صغير من الخضار المجمّد الذي يحتوي على العديد من أصناف الخضروات.
  • ثلاثة أعواد من البصل الأخضر المفروم.
  • مئتان وخمسون جراماً من المكرونة حلزونيّة الشكل.
  • ربع كوب من البقدونس المفروم.
  • حبّة فلفل متوسّطة.
  • ربع كوب من الزيتون الأسود.
  • ملعقة صغيرة من الملح.
  • ربع ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود.
  • ربع كوب من الجوز المقطّع إلى أنصاف.
  • يمكن استعمال الخسّ المفروم لأغراض التزيين وتقديم الطبق بصورته النهائيّة.
سلطة المكرونة بالخضار

• 2Cloves of mashed garlic.
•1/4 cup of green mint.
•A cup of mayonnaise.
• A small package of frozen vegetables containing many varieties of vegetables.
•Three chopped green onions.
•Two hundred and fifty grams of spiral pasta.
•1/4 cup chopped parsley.
• Medium pepper.
• A quarter cup of black olives.
• a small spoon of salt.
• ¼ teaspoon of black pepper.
• A quarter cup of walnuts cut into halves.
• Chopped lettuce can be used for garnish and serve as a final dish.


سلطة المكرونة بالخضار


طريقة التحضير how to prepare?
  • نضع كمّيّة مناسبة من الماء في قدر عميقة، ثمّ نرفع القدر على نار متوسّطة الحرارة ونتركه إلى أن يغلي.
  • Put a suitable amount of water in a deep saucepan, then raise the pot over medium heat and leave to boil.

  • نضع الخضار في مصفاة معدنيّة، حجمها أصغر بقليل من حجم القدر، ثمّ نحمل المصفاة ونضعها في القدر، حيث نضمن تغطية الخضار بكمّيّة الماء في القدر، ونتركه لمدّة من الزمن لا تتجاوز الربع ساعة إلى أن تنضج، لنخرج بعد ذلك المصفاة من الماء، ونتركها جانباً إلى أن تبرد المحتويات، كما نضع الماء جانباً.
  • We put the vegetables in a metal strainer, the size of it is a little smaller than the size of the pot, and then carry the strainer and put it in the pot, where we ensure the coverage of vegetables with the amount of water in the pot, and leave it for a period of not more than a quarter of an hour until it ripens, and then leave the strainer from the water, and leave aside Until the contents are cooled and put water aside.

  • نضيف كمّيّة المكرونة المتوفّرة في نفس المياه التي قمنا بإنضاج الخضار فيها، ونتركها هي الأخرى لمدّة من الزمن تقدّر بنحو ثماني دقائق تقريباً، حيث نصفّي المعكرونة من الماء ونضعها جانباً.
  • Add the amount of pasta available in the same water that we ripen the vegetables in, and leave it too for about eight minutes, where half of the pasta from the water and set aside.

  • نخلط كلّ من المايونيز، والثوم، والبصل، والنعناع، والملح، والفلفل، والبقدونس بشكل جيّد إلى أن يصبح الخليط متجانساً.
  • Mix the mayonnaise, garlic, onion, mint, salt, pepper and parsley well until the mixture is homogeneous.

  • نُضيف كلَّاً من الخضار، والمكرونة اللّذان تمّ إعدادهما مسبقاً إلى خليط المواد الذي أعددناه أخيراً، حيث يجب تقليب هذه المكوّنات بشكل جيّد جدّاً من أجل الحصول على سلطة متناسقة ومتجانسة بشكل تامّ.
  • Add the pre-prepared vegetables and pasta to the mixture that we have prepared recently. These ingredients must be stirred very well in order to obtain a perfectly consistent and homogeneous mixture.

  • نحضّر طبق التقديم، من خلال توزيع أواق الخسّ فيه، ومن الممكن أيضاً سكب السلطة في أطباق فرديّة لكل شخص على حدة، وبعد سكبها تزيين بكلّ من شرائح الزيتون الأسود، إلى جانب قطع الجوز الأنصاف، مع إمكانيّة استعمال أيّة موادّ زينة أخرى حسب الرغبة.
  • We prepare the serving dish, by distributing the lettuce, and it is also possible to pour salads in individual dishes for each person individually. After pouring them, decorate each with black olive slices, as well as the walnut halves, with the possibility of using any other decorations as desired.


سلطة المكرونة بالخضار

Comments

التنقل السريع