صينية خضار بالفرن (تورلى) Oven Vegetables (Turley)
المكوّنات ingredients
- أربع حبات من الفلفل الأصفر مغسول ومقطع إلى مكعبات كبيرة.
- أربع حبات من الكوسا مقطعات إلى دوائر.
- أربع حبات من الباذنجان مقطعات إلى دوائر.
- ثلاث حبات من البصل مقشرات ومقطعات إلى قطع عريضة.
- كأس من الطماطم الكرزية.
- نصف كأس من الزيت النباتي.
- ملعقة كبيرة من الملح.
- ملعقة صغيرة من الفلفل الأحمر الحارّ.
- ملعقة صغيرة من الريحان اليابس(الناشف).
· Four yellow peppers washed and cut into large cubes.
• Four beads of zucchini cut into circles.
• Four eggplant beads cut into circles.
• Three onions peeled and cut into broad pieces.
• A cup of cherry tomatoes.
• Half a cup of vegetable oil.
• tablespoon of salt.
• 1 teaspoon hot red pepper.
• 1 teaspoon of dry basil.
• Four beads of zucchini cut into circles.
• Four eggplant beads cut into circles.
• Three onions peeled and cut into broad pieces.
• A cup of cherry tomatoes.
• Half a cup of vegetable oil.
• tablespoon of salt.
• 1 teaspoon hot red pepper.
• 1 teaspoon of dry basil.
طريقة التحضير how to prepare?
- نسخن الفرن على حرارة مئتي درجة مئوية.
· Preheat the oven to 200 ° C.
- نضع كلاً من الفلفل، والكوسا، والباذنجان، والبصل، والطماطم الكرزية في صينيّة.
· Put pepper, zucchini, eggplant, onion and cherry tomatoes in a tray.
- نرش الملح، والريحان اليابس على الخضار.
· Sprinkle salt, dry basil on vegetables.
- نسكب الزيت النباتي على وجه الصينية.
· Pour vegetable oil on the face of the tray.
- نغلّف الصينية بورقة قصدير، وندخلها إلى الفرن لمدة ثلاثين دقيقة، أو حتى تنضج.
· Enclose the tray with a foil, and bring it to the oven for 30 minutes, or until it is cooked.
- نخرج الصينية من الفرن، ونزيل ورقة القصدير، ثم نرش الفلفل الأحمر الحار على الخضار، ونعيد الصينية إلى الفرن لمدة خمس دقائق إضافية.
· Remove the tray from the oven, remove the tin sheet, sprinkle the chili pepper on the vegetables, and bring the tray back to the oven for an additional five minutes.
- نقدم الخضار مشوية ساخنة.
· We offer hot grilled vegetables.
Comments
Post a Comment