كرواسون الجبن Cheese croissant
المكوّنات ingredients
- مئتا غرام من الجبن السويسري.
- أربعمئة غرام من عجينة الكرواسون الجاهزة.
• 200 grams of Swiss cheese.
• 400 grams of ready-made croissant paste.
• 400 grams of ready-made croissant paste.
طريقة التحضير how to prepare?
- فرد عدد من مثلثات عجينة الكرواسون على الطاولة.
- وضع الجبنة في قلب المثلثات، ولفّها على شكل الكرواسون الحلزوني.
- تشغيل الفرن على حرارة مئتين درجة مئوية، ثمّ وضع الكرواسون في صينية خاصة بالخبز في الفرن إلى أن يصبح ذهبي اللون.
• Spread a number of triangles of croissant paste on the table.
• Put the cheese in the heart of the triangles, and wrapped in the form of spiral croissants.
• Turn on the oven at 200 ° C, then place the croissant in a baking tray in the oven until golden.
• Put the cheese in the heart of the triangles, and wrapped in the form of spiral croissants.
• Turn on the oven at 200 ° C, then place the croissant in a baking tray in the oven until golden.
Comments
Post a Comment