google-site-verification=HGzxlPafVbXTNP2nrW03mHiiQty5EqytVDgTgnQiB28 شوربة القرع

القائمة الرئيسية

الصفحات

 


PUMPKIN SOUP شوربة اليقطين (القرع العسلي)

شوربة القرع



IN
GREDIENTS المكوّنات


·       0.5 يقطينة(قرع عسلى)
·       جزرتين
·       بصلة كبيرة
·       مرق دجاج او لحم
·       ملح /كمون /فلفل اسود
·       فصين توم حسب الرغبة
·       كوب لبن
·       كريمة للتزيين حسب الرغبة
 
·       ½ Pumpkin
·       2. Two CARROTS
·       big onion
·       Chicken or meat broth
·       Salt / cumin / black pepper
·       Two garlic cloves
·       A cup of milk
·       Heavy cream to decorate as desired
 
شوربة القرع


 HOW TO PREPARE? الخطوات


1.    يوضع الخضار في الفرن او يشوح على النار
·       Put vegetables in the oven or warmed on the fire.

2.    يوضع الخضار في المرق حتى يغلى يترك ليبرد قليلا ثم يضرب بالخلاط
·       Put the vegetables in the broth until boiled leaves to cool slightly and then beat with a blender.

3.    يوضع على النار مره اخرى ويضاف اللبن والتوابل والملح ثم يغرف ويزين حسب الرغبة بالكريمة أو ببعض الخضروات وبالهنا والشفا.
·       Put on the fire again, add milk, spices and salt and then scoop, and decorate as desired with cream or with some vegetables.


شوربة القرع

 

Comments

التنقل السريع